Kts. kartta alempana

Kivitaloja on B:n(suurtori) ympärillä ja joenvarressa suurtorin ja sillan kohdalta vähän matkaa alas, varmaan suunnilleen tuohon missä joki alkaa kääntyä, vai tiedämmekö tarkemmin? Paitsi ihan joenvarressa niitä löytyy samalta matkaa syvempää, kohti C:tä eli vartiovuorta, ei ehkä edes tuohonkaan kohtaa missä kartalla talot loppuu ja vuori alkaa nousta(eli on tyhjää kartalla). MÄTÄJÄRVELÄISTEN surkeat puuhökkelit ovat hämeenkadusta (E) loitommallepäin kirkosta. Aninkaisessa F piti kai myös olla, onpas se oikeastaan aika kaukana. Ja sitten vähän siellä sun täällä joka paikassa.

Sitten on ainakin vielä vähän mystinen luostari jossain G.

Sanottakoon vielä että se Aboa Vetuksen alue, jossa ainakin kivitaloja, on melkein heti suurtorista katsoen hieman loitommalle tuomiokirkosta ja hieman lähemmäksi jokea. Eli tuota kivitaloaluetta. Kiveä ja tiiltä sinne. Onhan se jo melko tarkasti rajattu, eikö?

Kaikki muu on puuta ja paskaa... paitsi luostari ja ehkä jotain? Ja Tuomiokirkko, mitenköhän muut kirkot, no ne eivät kai ole sen ajan Turussa vaan mitäköhän lähipitäjää on sekin paikka ollut missä esim. nyt asun. Koroistahan se kai.

Esim. toria reunustavia taloja voisi tutkia seuraavaksi erikseen.